Brust

Een breite Brust in nur 8 Wochen wie wil dat nou niet? Sebas en ik zijn in Keulen en we bevinden ons in een Kaufland, een Dirk XXL zeg maar. Sebas is op zoek naar een zak risottorijst en ik sta voor een rek met Duitse tijdschriften met namen als Die Bunte en Brigitte. In mijn handen een Men’s Health special over borstspieren, met een prijs waar ik van schrik. Ik leg ‘m terug op zijn plek. Dat is het beste voor alle betrokken. Gewoon terugleggen. We hebben thuis al genoeg Men’s Health publicaties die professioneel stof vangen en er staat sowieso altijd hetzelfde in. Toch?

Een breite Brust in nur 8 Wochen, dat heb jij toch helemaal niet nodig, hoor ik je denken. Nee, dat klopt. Nodig heb ik het niet, maar ik wil het wél. En ik wil dat al best wel lang, zo’n brede borstpartij. Eigenlijk al sinds ik mijn eerste He-Man action-figure in mijn begerige handjes kreeg op 5-jarige leeftijd. Zo’n Adonis-complex of Bigorexia, zoals dit verlangen officieel heet, kan overigens ook veroorzaakt worden door G.I. JOE-poppetjes (aldus Wikipedia) maar die vond ik persoonlijk altijd iets aan de slanke kant.

Een brede borstpartij in slechts 8 weken, dat moet toch mogelijk zijn? Sebas en ik gaan ervoor! Vanaf volgende week maandag zijn we tenminste drie keer per week te vinden in onze plaatselijke sportschool met een Duitse fitnessbrochure in onze klauwen en zweet op ons voorhoofd. En met sporten alleen krijg je nog geen disco tits, dus we gaan ook anders eten. Zes eetmomenten per dag (ik noem het liever geen maaltijden, want dat klinkt als nog meer werk). Haferflocken, Karottensticks, Rostgemüse en Thunfishsteaks worden dan om de paar uur naar binnengewerkt en weggespoeld met een proteïneshake of twee.

Mocht je ons dus de komende acht weken tegenkomen en denken, ‘wat lopen die jongens moeilijk’ of ‘wat zien ze er chagrijnig uit’, dan weet je hoe het komt. Steun ons dus een beetje (lees: zet ons lekker onder druk) en vraag hoe het ermee gaat. Geef ons een complimentje dat je het ‘best al een beetje kunt zien’ en dat we ‘lekker in ons vel zitten’ (ook als je het helemaal niks vindt) en berisp ons als je ziet dat we een koekje willen eten bij de koffie of nog erger jouw koekje willen eten bij de koffie. En dan wordt die breite Brust met jullie hulp vast mogelijk in nur 8 Wochen. Danke schön!


By the powerbar of Grayskull…


…I have the tunaaaaaaa.3 reacties

  1. NathalieNo Gravatar wrote:

    Nou, ik ben al enthousiast voor jullie! Ik kom over 8 weken wel even een knuffel geven en voelen of jullie zoveel breder zijn geworden :) X

  2. Sterke SmurfNo Gravatar wrote:

    Tucht, orde, regelmaat, orde, frisse ochtenlucht – bij voorkeur in te nemen tijdens bosloop – doorzettingsvermogen en een ijzeren wil is wat je nodig hebt. Ik heb er dus alle vertrouwen in dat julie kiloknallende kippenborstjes tegen de tijd dat het Heilig Chagrijnig Abend is jullie er uit zullen zien als Arnie ‘ich werde wiederkommen’ Schwarzenfritz in de rijbroekzone.

    Sterkte, Mike