Druk

We hadden het de afgelopen paar maanden een beetje druk…

…niet alleen met verhuizen, maar ook met allerlei andere leuke projecten.

Zo mocht ik eind december weer een nieuw seizoen ProGay TV produceren en presenteren samen met cameramenschen/editors Arno Ouwejan, Bart Peters en Yvonne van der Voort, presentatrices Marloes Meuzelaar en Megan Minnebo en manusje van alles en nog veel meer Dorytha Pang-Atjok. We hebben in totaal vier feestelijke afleveringen gemaakt over Pink Christmas 2012, die je hieronder kunt bekijken.

En eind januari, tijdens het klussen in ons nieuwe appartement, werd ik geïnterviewd door een vriendelijke Française, die voor het blad Les Inrockuptibles een artikel aan het schrijven was over het Nederlandse ‘homohuwelijk’. En omdat ik de demonstratie tegen het openstellen van het huwelijk in Frankrijk (eerder die maand in Parijs) echt te triest voor woorden vond, werkte ik maar al te graag mee aan het stuk. Bleek ik na het lezen van het verhaal ook nog eens een invloedrijk blogger te zijn. Tres jolie! Klik op de foto om het artikel te lezen in het Frans of anders even de tekst kopiëren, plakken en vertalen in Google Translate!

Artikel Les Inrockuptibles.

En toen, en toen, en toen was het vrijdag 1 februari. Een dag na onze verhuizing. Sebas en ik waren kapot en kapot moe en snakten naar een weekend lang in bed. Maar vrijdag was gewoon een werkdag, dus op naar Tilburg om een avondje te presenteren in theater De NWE Vorst. Op het programma stond Project Licht; een expo met optredens van dichters en dj’s en films. Fijne avond georganiseerd door de bezielde mensen van stichting De Nieuwe Wending. Hieronder zie je nog een enorm slecht geknipt en geplakt clipje van mijn podiumpresentatie. En uitslapen deden we overigens pas op zondag, de hele dag op een matrasje in onze woonkamer, die vol stond met verhuisdozen en lege potten verf.

Presenteren voor ProGay TV.Reacties zijn gesloten.