Drukker

Druk de afgelopen paar maanden? Maart was drukker! Met in totaal vier verschillende, maar stuk voor stuk toffe opdrachten.

ProGay TV special

Zo maakte ik op 3 maart samen met cameraman/editor/partner in crime Arno Ouwejan een ProGay TV special over de Kick Off van de Amsterdam Gay Pride 2013. Met onder meer een prettig gesprek met de Beste Zangeres van Nederland Raffaëla.

Queer Amsterdam

En vier dagen later draaiden Arno, drag sensation Lady Galore en ik een verslag van de première van de pilot van de nieuwe Nederlandse tv-serie Queer Amsterdam. En niet alleen dat, ik mocht het geheel ook aan elkaar praten voor een uitverkocht Tuschinski. Wat een enorme kick was dat! (Bedankt Sebas voor de morele steun ☺)

Philips

En die week daarna (13 en 14 maart) fietsten mijn lief en ik met een bakfiets en in blauwe overalls gestoken over de grachten van Amsterdam voor een viral van Philips én mocht ik een verslag maken van een persbijeenkomst in een haast verlaten Stedelijk Museum (filmpje volgt).

Miss Fish 2013

En, en, en tenslotte maakten Arno (cam & edit) en ik (productie) op 20 maart een viral voor het evenement Miss Fish 2013. Samen met vier dragqueens, een school vissen (dood en levend) en een heleboel lol. Veel kijkplezier!

Miss Fish 2013.Reacties zijn gesloten.