Oraal

Heb je dat ook wel eens dat je iemand oraal bevredigt en dat je daarna dan zo’n nare smaak in je mond hebt? Geen nood. Het boek ‘Orale seks om nooit te vergeten’ biedt uitkomst. Gooi, voordat je aan de klus begint een Tictac of (voor de liefhebber van kinky seksscenarios) een Fishermans Friend in je giechel en je adem ruikt na afloop lekker fris.

Dit weekend draaide alles in mijn leven om het mondje. Het begon vrijdag. Na een lange treinreis (Utrecht Centraal stond in de hens) kwamen mijn vriend en ik aan in Tilburg om Afpakjesavond te vieren; een vervroegd Sinterklaasfeest met vrienden waarbij je dobbelt om onzinnige cadeaus. Een van de pronkstukken was ‘Orale seks om nooit te vergeten’ een boek met ‘52 standjes en technieken om hem het hoofd op hol te brengen’. De inhoud was niet echt shockerend (althans niet voor mij) maar wel bijzonder praktisch. Getuige de pepermuntjestruc van hierboven.

Een halve dag later was ik terug in Amsterdam. Na een bezoek aan de mondhygiënist spoedde ik me naar het Leidseplein waar de protestactie ‘Nederland schreeuwt om Cultuur’ in volle gang was. 75.000 mensen in 70 steden schreeuwden die dag tegen de bezuinigingen in de culturele sector en de BTW-verhoging op culturele uitingen. Een mooie actie tegen lelijke besluitvorming uit Den Haag.

Tictac.

En terwijl ik tussen 20.000 mensen op het Leidseplein stond, moest ik denken aan Herdenkingsdag eerder dit jaar op de Dam. Toen mijn vriend en ik nietsvermoedend tussen duizenden stille mensen stonden en die verdwaasde, verkleedde, mesjogge meneer ineens ging schreeuwen en iedereen begon te rennen. En ik beeldde me in dat er tijdens de schreeuw op het Leidseplein iets soortgelijks zou gebeuren. Dat er één klojo weigerde zijn bek open te trekken en demonstratief zijn mond hield, terwijl iedereen om hem heen aan het brullen was, gewoon om de boel te ontwrichten.

Toen ik later thuis zat en op een nieuwssite las hoeveel mensen er daadwerkelijk mee hadden gedaan aan de landelijke actie, realiseerde ik me dat er veel meer mensen hun mond hadden gehouden dan ik had durven denken. Hadden ze geen tijd? Of geen vervoer? Zagen ze er het nut er niet van in? Of waren ze het misschien eens met die bezuinigingen en dat beleid?

Orale bevrediging, ik had het er al over, komt voor in verschillende verschijningsvormen. Zo werd ik zondag nog oraal bevredigd door het consumeren van de zelfgemaakte sushi van mijn vriend. De laatste tijd zie ik ook steeds vaker een nieuwe variant. Mensen die oraal worden bevredigd door de woorden van een geblondeerde man, die mede verantwoordelijk is voor de ingrepen in de kunstsector. Ook deze vorm van orale bevrediging laat soms een nare smaak achter. Pepermuntjes helpen hier helaas niet tegen, je mond open doen wel!

Nederland schreeuwt om Cultuur.

Nederland schreeuwt om Cultuur2 reacties

  1. SebastianNo Gravatar wrote:

    really good and apt statement. people should read this, think about it… and do something.

  2. annelies steenNo Gravatar wrote:

    Jaja…het boek is een echte inspiratiebron! Het lezen ervan is zelfs goed om je woordenschat uit te breiden.
    Nu, ik heb alvast ook mijn keelgat (na het eten van een muntje) opengetrokken in Tilburg…want om cultuur wil ik wel eens hard schreeuwen,ook voor de noorderburen!