Over mij

Hallo daar!

Bedankt voor je bezoek aan mijn site. Mijn naam is Marco Hohl (Viersen, 1977) en ik ben tekstschrijver en presentator. Op deze site vind je columns, verhalen en filmpjes van mijn hand.

Tijdens mijn studie journalistiek ben ik begonnen met het schrijven voor allerlei media. Wat heb ik zoal op mijn kerfstok? Interviews in het legendarische blad Margreet Dolman: Mens & Gevoelens, teksten op Loesje-posters en artikelen voor zowel oude als nieuwe media (Eindhovens Dagblad, Noord-Holland Uitburo.nl).

Kijkers van Omroep Brabant, TV Gelderland en OUTtv kennen mijn gezicht van programma’s als Zinderend Zuiden, Hot & Gespot, Gelderse Ondernemer TV en AGP TV (zie videopagina). Daarnaast presenteer ik op podia, ben ik in te huren voor bedrijfsfilms en werk ik ook achter de schermen aan tv-programma’s.

Schrijven en presenteren zijn mijn passie, maar er zijn natuurlijk ook een boel andere zaken die mijn interesse wekken. Zo zet ik me in als vrijwilliger voor organisaties als Het Ketelhuis en Stichting Amsterdam Gay Pride en ben ik vier keer per week in de sportschool te vinden. Wat me nog meer beweegt, lees je op de tekstpagina.

Heb je nog vragen? Laat het me dan weten! Klik daarvoor even op contact.

Veel lees- en kijkplezier!

Marco (Amsterdam, 2017)