Vandaag

Het is vandaag woensdag 3 oktober. Sebas en ik zitten aan onze houten eettafel te werken. Hij aan zijn portfolio, dat hij vanavond opstuurt naar een potentiële opdrachtgever, en ik aan dit blogje. Geertje en Gerrit, onze nieuwe en onze oude poes, liggen beide te slapen. Hij in de slaapkamer op een dekentje voor het raam, zij in de woonkamer op een dekentje voor het raam.

Gisteren had ik het met Sebas over smartphones in het algemeen en Androids en iOS’en in het bijzonder. Vandaag werd ik opgebeld door Hi. Morgen krijg ik een iPhone 5 met de post bezorgd. En een gele snapback cap, lees baseballpet, met de tekst Good Luck, die ik zondag heb besteld in de Verenigde Staten en die sindsdien de wereld overvliegt met als meest recente stop Lantau Island, Hong Kong. Net even gegoogled, best een end uit de buurt.

Apropos Google. Vanmiddag dronken we koffie bij De Wasserette op het Gerard Douplein, omringd door vrouwen met kleine witte hondjes, toen er tot twee keer toe een Google Street View autootje voorbij kwam rijden. Wij enthousiast zwaaien naar de camera. Als iedereen dat nou eens doet in vervolg! Lijkt me hilarisch.

Het was de bedoeling dat ik vandaag alle dozen met overbodige eigendommen zou uitspitten, die al sinds de verhuizing in onze kasten zijn weggepropt, die zou fotograferen en op Facebook zou plempen. Gratis en voor niks op te halen voor geïnteresseerden. Ik heb nog geen doos geopend en het is inmiddels 18.02 uur. Ik heb zo’n vermoeden dat het ook niet gaat gebeuren.

Oud plan voor vanavond: sporten. Nieuw plan voor vanavond: niet sporten. Nog nieuwer plan voor vanavond: samen op de bank zitten en samen samen zijn. Dat krijg je ervan als je elkaar bijna een maand niet ziet. Wat krijg je ervan? Gezapigheid en spierafbouw. Morgen is er weer een dag.

Lantau Island, Hong Kong.



Reacties zijn gesloten.